Click & Collect

Click & Collect: Bestel online en haal vandaag op!

Met onze Click & Collect service kunt u online een bestelling plaatsen en deze vervolgens zonder extra kosten bij ons in de winkel ophalen. Zo kunt u uw bestelling ophalen op een moment dat voor u het beste uitkomt. Als het product op voorraad is, kunt u het dezelfde dag nog ophalen!

 

 Hoe werkt het?

U kunt uw bestelling plaatsen via onze webwinkel. Bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in plaats van te laten verzenden. Geef in het notitievakje, rechtsboven op de pagina, aan op welke dag u uw bestelling wilt ophalen en of u dit in de ochtend of middag wilt doen. U kunt dit op elk moment wijzigen, zowel telefonisch als per e-mail. Zodra wij uw bestelling ontvangen, maken wij deze zo snel mogelijk voor u klaar, zodat u deze snel kunt ophalen. Mocht een product niet voorradig zijn dan laten wij u dat tijdig weten zodat u hier rekening mee kunt houden, wanneer nodig spreken we dan meteen een nieuwe ophaalmoment af.

Als u liever niet via onze webwinkel bestelt, kunt u direct contact met ons opnemen om uw bestelling te plaatsen. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Op deze manier kunnen wij u ook helpen bij eventuele vragen en u passend advies geven over uw benodigdheden. Nadat uw bestelling volledig is samengesteld, sturen wij u een betaallink per e-mail. U kunt er ook voor kiezen om in de winkel te betalen. Onze medewerkers gaan direct aan de slag om uw bestelling klaar te maken, zodat deze voor u klaarligt wanneer u deze komt ophalen.

Wanneer u uw bestelling komt ophalen, is het belangrijk dat u zich kunt identificeren als de eigenaar van de bestelling. Neem daarom een geldig identificatiebewijs en de bestelbevestiging mee. U hoeft de bestelbevestiging niet per se uit te printen, maar u kunt deze ook op uw tablet of smartphone tonen.

 

 Goed om te weten

  • Let op: het op maat maken van doeken en andere artikelen kost meer tijd dan het klaarleggen van kant-en-klare artikelen.
  • Mocht u onverhoopt niet op de afgesproken tijd kunnen komen, laat ons dat dan alstublieft weten.
  • Zorg ervoor dat u geschikt vervoer heeft voor uw bestelling, gezien het gewicht en/of formaat van sommige van onze producten.
  • Gelieve de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, voor ieders veiligheid.

 

 Alle voordelen op een rijtje

  • Geen bijkomende kosten
  • Dezelfde dag op te halen wanneer voorradig
  • Op te halen wanneer het u uitkomt
  • Product is altijd aanwezig bij uw bezoek
  • Keuze uit het gehele assortiment
  • Gericht en passend advies bij bellen of mailen