Verzending

Verzending

Via de koerier bezorgen wij door heel Nederland aan zowel de particulier als professional.
Woonachtig buiten Nederland? Vraag / mail ons voor een maatwerk offerte icm uw adres.

RETOURNEREN / AFKOELPERIODE

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan tie-rips.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam, adres en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan worteldoek.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Zwartgroen

Industrieweg 5

1619 BZ Andijk

Klachten

Bij een klacht kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of de mail, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om samen tot een oplossing te komen.
Mocht u er met ons niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met de geschillencomissie van Stichting Webshop Keurmerk. Klik hier voor meer informatie over de geschillencomissie van Stichting Webshop Keurmerk.