Kabelbinders kopen? Groot assortiment kabelbinders

Kabelbinders kopen? Groot assortiment kabelbinders

Kabelbinders kopen? Tie-rips.nl verkoopt een groot assortiment kabelbinders. Klik hier om alle kabelbinders die wij verkopen te bekijken.

Kabelbinders

Kabelbinders kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo worden Kabelbinders gebruikt om bedrading vast te maken, maar ook worden Kabelbinders gebruikt voor hekwerken en andere bevestiging en bind doeleinden. Kabelbinders zijn erg handig!

Voordelen kabelbinders

  • Kabelbinders zijn sterk;
  • Kabelbinders zijn eenvoudig te bestellen;
  • Kabelbinders komen in grote hoeveelheden;
  • Kabelbinders kunnen worden ingezet om verschillende producten aan elkaar te bevestigen.

Kabelbinders knippen? Bekijk hier een handige video

Met een kabelbinder werken

Zodra het spitse uiteinde eenmaal in de opening aan de andere zijde is gestoken en de eerste ribbel is gepasseerd, kan de strip niet meer worden teruggetrokken. Zo ontstaat een lus die alleen nog strakker kan worden getrokken. Om de kabelbinder te verwijderen, moet hij worden doorgeknipt. Het is daarna niet meer opnieuw bruikbaar, tenzij voor gebruik met een fors kleinere diameter.

Kabelbinders worden ook ingezet als (reserve-)handboeien. Er bestaat zelfs een speciaal type handboei dat op kabelbinders is gebaseerd. Dit type staat bekend als PlastiCuffs en wordt onder meer gebruikt door het leger of door bijvoorbeeld de Mobiele Eenheid of arrestatieteams. Het gebruik van gewone kabelbinders als handboeien, wat soms door overvallers wordt gedaan, is gevaarlijk doordat deze de bloedsomloop kunnen afknijpen als ze slechts een klein beetje te strak aangetrokken worden.

Er bestaat speciaal gereedschap om kabelbinders zo strak mogelijk aan te trekken en het uitstekende deel af te snijden.

Kabelbinders kopen?

Kabelbinders kopen? U kunt op deze website kabelbinders zowel zakelijk als particulier bestellen. Wij leveren de kabelbinders door heel Nederland. Internationale verzending van de kabelbinders? Vraag naar de mogelijkheden!

Klik hier om onze kabelbinders te bekijken.

Share this post