Is kunstgras gevaarlijk?

Is kunstgras gevaarlijk?

Is kunstgras gevaarlijk? Een hot item op dit moment!

Kunstgras

Kunstgras in de tuin heeft een aantal belangrijke pluspunten. Allereerst kost het een stuk minder tijd. Met kunstgras hoeft u immers niet meer te maaien, strimmen of onkruid te wieden. Daarnaast scheelt kunstgras u ook geld. Uw hoeft uw kunstgras natuurlijk niet te voorzien van bemesting, kalk en hoeft ook niet meer te maaien! Wat u nog wel moet doen? Zo nu en dan de grasmat schoonhouden en goed vegen. Kortom: slechts een paar kleine handelingen in vergelijking met het onderhoud van een gewone grasmat. Kunstgras heeft dus alleen maar voordelen!

Webshop voor Tie Rips

Natuurlijk zijn wij een webshop voor Tie Rips. Bekijk hier ons uitgebreide Tie Rips assoritment. Echter verkopen wij ook Kunstgras.

Kunstgras voor thuis is niet gevaarlijk

Kunstgras voor thuis is niet gevaarlijk. Dit komt omdat u geen gebruik maakt van het zogeheten “rubbergranulaat” dat wel op sportvelden wordt toegepast. Natuurlijk bestaat Kunstgras uit plastic, maar dit is in vaste vorm zoals bij een flesje drinken. Door het niet toepassen van de losse delen met rubbergranulaat, bestaat er dus ook geen risico. 

Zwartgroen gebruikt alleen kwartszand als infill voor het kunstgras. Bij kunstgras wat intensief wordt gebruikt adviseren wij altijd om het in te strooien met kwartzand, dit komt de levensduur te goede en houdt de vezel beter en langer overeind. Je geeft hiermee de vezel meer body. 

Kunstgras webshop

Kunstgras kopen? Bekijk hier de webshop van Kunstgrastapijt.nl 

 

 

Share this post