Overig

Als een artikel op ‘beschikbaar op nabestelling’ staat betekent dit dat het bij ons laag of niet op voorraad is, maar dat we het wel binnenkort weer binnen verwachten te krijgen. Je kunt het dus nog wel bestellen, maar houdt rekening met verlengde levertijden.
We proberen onze voorraad natuurlijk op peil te houden, maar het komt wel eens voor dat een artikel niet of slecht leverbaar is. Als het op uitverkocht staat verwachten we het wel weer binnen te krijgen. Als je interesse hebt in iets wat op uitverkocht staat kan je het beste even contact opnemen om te informeren naar de verwachte levertijd.
Standaard zou je in de e-mail een factuur moeten krijgen na het afronden van je bestelling. Als je deze niet gekregen hebt, maar hier wel behoefte aan hebt, dan kan je altijd even contact met ons opnemen en dan versturen we ‘m handmatig nog een keer.
Jazeker! We hebben een showroom waar je al onze producten kunt komen bekijken. We zijn gevestigd op de Industrieweg 5 in Andijk.
Zeker! Een hoop van onze producten genieten zelfs al van een zogeheten staffelkorting, waarbij je meer korting krijgt naarmate je meer bestelt. Heb je echt grote aantallen nodig kan je altijd contact opnemen om een offerte op maat te laten maken.
Nee, we kunnen de tie-rips helaas niet in kleinere aantallen krijgen dan per wat er in de zakjes zit. Bij de meeste tie-rips is dit 100 per zakje, maar naarmate het formaat van de tie-rips toeneemt zitten er ook minder in een zakje. Het exacte aantal staat altijd bij het artikel vermeldt.
Het is altijd erg onduidelijk wat nou de goede benaming is, maar veelvoorkomend zijn tie-rip, tie-wrap en tyraps. Volgens meerdere bronnen is ‘tie-wrap’ de officiële schrijfwijze, maar ook dan is er nog discussie over of het met of zonder streepje ertussen is. In dit artikeltje gaan we er wat dieper op in.