Hoe werkt een Tie wrap?

Tie Wraps zijn de welbekende nylon, plastic of PVC trekriempjes, waarmee je voorwerpen aan elkaar vast kunt maken. In feite is een Tie Wraps een langwerpige strip plastic. Aan de ene kant heeft de Tie Wraps ribbels, aan de andere kant is de Tie Wraps glad. Aan het ene uiteinde van de Tie Wraps zit een opening, en aan het andere uiteinde een spitse punt. Steek je de punt door de opening, dan vallen de ribbels op de Tie Wraps precies in de weerhaken die in de opening van de Tie Wraps zitten. Je kunt de Tie Wraps zo ver aantrekken als je wilt, maar je kunt de Tie Wraps dan niet meer terug uit de opening trekken. De weerhaken zorgen er namelijk voor dat de Tie Wraps niet meer die kant op kan. In feite ontstaat er dus een lus, die je alleen maar strakker kunt aantrekken. Een Tie Wraps tang kan je helpen de Tie Wraps zo strak mogelijk te trekken. Zo’n tang is ook handig wanneer je de Tie Wraps weer wilt losknippen, zonder de kabel eronder te beschadigen. Ook heb je speciale Tie Wraps die je kunt hergebruiken.

Voordelen Tie Wraps

  • Tie Wraps zijn sterk;
  • Tie Wraps zijn eenvoudig te gebruiken;
  • Tie Wraps komen in grote hoeveelheden;
  • Tie Wraps zijn leverbaar in diverse kleuren.

Ander voordeel van Tie Wraps

Met tie wraps bundel of bevestig je in een handomdraai producten en objecten. Je kunt er ook uitstekend zakken mee sluiten. De bandjes zijn gemaakt van stevig, slijtvast polyamide. Wikkel de tie wraps om dat wat je vast wilt maken, haal het ene uiteinde door het andere, trek goed aan en de klus is geklaard. Kies uit elke gewenste breedte en lengte in een goedkope bundel tie wraps.

Vragen over Tie Wraps?

Heeft u vragen over ons assortiment Tie Wraps? Tie Wraps komen in verschillende soorten en maten. Wij adviseren u graag persoonlijk over onze Tie Wraps.